Jag bara mumlar.

Hej!
Idag har det varit en besynnerligt jobbig dag. Försovning till bussen som jag sen inte behövde ta,missförstånd,  morgonbesök av en lika förvirrad Olivia, halvtidsdemens och ett äckligt snövädret på det. Hurra jag älskar människolivet. Det som är lite bra är i alla fall att jag ska bättra på magen med Pizza ikväll i gott sällskap och jobba med mina små konstverk där hemma. Inspirationen har kommit tillbaka efter en lång torka, och jag kan äntligen börja använda mina händer till där de gör nytta.  Skapa. Komisk då.att jag åker till Indien mitt i, men man får väll hoppas att den stannar kvar. För det gör du väll kreativiteten? Snälla?
Men innan jag gör ett försök att bättra på utseendet till kvällens föreställning tänker jag fortsätta tokglo i min kikare efter små pipoifåglar. Det ser nämligen ut att bli bråk mellan herr ekorre och mr kontrast. 
To be continued! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0