NU MÅSTE SKJORTAN FÅ VILA

Unhög på livet, mkt dalgångar, men försöker muntra upp mig med att skolan snart är slut och att jag ska åka bort hela helgen lång. Nu väntar frukostbuffér, promenader, coola retropryllar och spendering av pappas fickpengar. Födelsedagsfirande, överaskningar och underbart sällskap av mina knäppa bröder. Hoppas bara vädret är på min sida, isåfall borde inget gå fel. Har planer på att spontansöka till dansgrej i linköping, till hösten och kanske skaffa lägenhet där. Måste förbereda mig inför nästa år, om jag ska orka testa på öland än gång till. Ensam är stark. 
 

ABITURIENTBAL 2013- JAG GLÖMMER DIG ALDRIG

Nu är det över, träningarna som spårade ur, alla skratten, de vackra kjolarna som fladdrade i vinden, stolta kavaljerer, underbara människorna och den underbara levande musiken. Uppvisningen gick riktigt bra, jag gjorde mitt bästa och kände att det också syntes mot publiken. Alla människorna och gemenskapen den dagen var helt sinnessjukt perfekt. Det var nästan lite sorligt att se alla sina barndomsvänner plötligt växa upp framför dina egna ögon. De liksom står där, vackrare än någonsin och plötsligt måste du inse att barndomstiden är över. Men jag deppar inte för det. Jag är tacksam för det som har varit och hoppas kunna minnas det så länge hjärnan känner för det. Vill till sist tacka alla människor som kom och tittade och till alla er som gjorde dagen helt perfekt. Jag kommer inte glömma, den här dagen, sparas djupt ner i mitt hjärta.♥ 

HEJ PÅ ER KAMRATER!

Sitter stillsamt vid frukostbordet, med tända ljus och ett kluddigt ritblock. Försöker komma framåt med min tavla, men jag är för omotiverad och sur för att rita vidare. Det går inte riktigt som jag vill och på senare till har jag blivit sjukt onöjd. Tappat lite av varje hos mig på senare tid, känns som tabletterna fått mig börja på start och bygga upp ett nytt liv. Känns kanska bra samtidigt. Det va det här jag bad om, och nu är det bara att vänta och se. Har för övrigt bara två lektioner idag, projekt och estet där jag också ska redovisa mitt arbete jag jobbat med under veckan gång. Jag hade tänkt visa Åtvidaberg ur en drömmares perspektiv, något som jag tror kommer gå hem på betygsfronten. Läraren verkar gilla mig, hoppas bara tillräckligt mkt för ett saftigt mvg. Ja, drömma ska man. Tror jag i alla fall. Nu ska jag fortsätta med mitt, så ja nu vet ni att jag lever i alla fall. yey!
©COPYRIGHT

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0