2 av 4 rätt

Står här och tönar mig framför spegeln ihopp om att pryda kroppen med något slags tyg till ikväll. Kötr nog på skinny jeans och platåskorna mded 90talsandan.Kanske en svart topp på det, lite bling och lockar?
Hmm, hoppas det blir bra?
©COPYRIGHT
 

NYÅRSLÖFTEN 1,2,3

Neh jag har nog inga sånna. Kanske saker som jag inte direkt lovar mig själv, men saker som jag kanske vill förbättra. Är sjukt trött på vissa saker som har hänt under året, både på mig själv och andra, så därför kommer det bli mycket självterapi 2013 tror jag. Liksom hitta mig själv, och sluta plåga mig så. Ett steg i taget.Så nu säger jag hejdå till ett konstigt,jobbgt bergodalbanaår och välkommnar med öppen famn frid, och vapenvila. Så tack alla underbara kompisar som funnit och stöttat för mig, jag önskar eder er och alla läsare ett riktigt gott nytt år och en god fortsättning! Peace 
 
 

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0