FORTSÄTTER SKRIVA OLOGISKA SAKER

Dyngsur från topp till tå, men oh vilken fin dag vi fått, gänget och jag.  Jag vaknade ganska sent. All dumstring sen igårkväll gjorde att det blev sent till säng. Morgonen starade med jordgubbsfil och min favomusli, te och annat därtill. Smeta på smink och sen rask promenad till färgestaden. bussresa till vackra Kalmar, buffé, shopping. Hemresa, spöregn, och nu här, lite ensammen med ett glas cola och en bit mörk choklad. Fin dag, även om jag varit på dåligt humör. Fick med mig en jättefin mugg hem idag, eftersom temuggarna här är för små för min smak. Uschan för såndant! Vacker himmel har jag nu fått, det får bli en avslutning på detta inlägg! Ciao!
 

Life's a Cabaré

Hej på er! Solen gasar över den inte så öde ön. Idag har vi haft open space hela dagen med skolan, kommit på massa aktiviteter under året osv. Jag anmälde mig bland annat till kramisgruppen, filmklubben, streetart och keramikgruppen. Ska bli sjukt spännande att testa på nya saker, och då äntligen kan jag få skapa min egna hästskulptur i lera. Joho! Idag har vi fått avnjuta grillat, iskall loka och tårta dagen till ära. I eftermiddag ska jag fotografera min skogsälva Saga, sen någon typ av motion, mat, underhållning sen sova. Förövrigt har vi börjat med mördarleken i klassen. Mitt offer kommer bli en svår utmaning, men jag ska allt försöka spela spelet bra hörreni! Annars var det inget mer roligt att berätta. Sånglektionen gick asbra igår och jag fick massa fina koplimanger som värmde gott. Det är kul ju! NÄ, Cabarémusikalen ska fortsätta uppmärksammas. Nu sticker jag. Hejhopp!
 

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0