NEJ JAG KAN OCH VILL INTE KOREOGRAFERA.!!

AAAH, nej, sur och tvär igen, hatar sånhär presationsångest och annat skit. Jag vill verkligen inte visa upp dansen på torsdag. Tacksam för tillfälliga tabletter så man somnar en hel dag och vaknar upp nästa. Skulle VERKLIGEN
behövas. 

VÄDRA DIN HJÄRNA

Var så skönt att prata idag så det inte var sant, en helanalys för mig, fick en klar bild av hur det egentligen står till där inne. Helt sjukt och samtidigt så himla skönt. Orkar inte skriva ut allt vi sa och kom fram till hos psykologen. Skulle bli för komplicerat, men ah skönt. Nu har jag skrivit upp ett konto på arbetsförmedligen, sökt yttligare ett jobb och håller tummarna. Drömmen om att jobba i sthlm kommer nog inte hända, men ett resturangjobb i linköping skulle inte heller sitta helt fel.. Om ett år är jag i Amsterdam i vilket fall, bland tulpaner, solsken och vatten som rinner mellan tårna. Längtar sönder helt enkelt. 
Tumblr_mio3lxglwu1qc47sfo1_500_large

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0