CLEAN LIGHT

Jag älskar blommor, sagor och andra fantasisaker som egentligen inte exicterar.  Just därför blir jag deppig ibland när jag tänker på verkligheten. Själv vill jag bara sjunga bellman, klä mig i naturens dagg och skrika ut ilskan genom ett biltak, Spontana saker gör mig lyckligare än allt annat på jordet. När folk bjuder på sig själva och vågar öppna hjärtat. Låta färgerna stråla
 
 

HANDIKAPPADE ORD!

Jaha, om jag skulle pröva på att börja blogga igen nu då. Jag är fortfarande samma gamla carro, men snart inte längre fast i min barndomsstad, Jag fyller 19 om bara 2 veckor, har fått betalt för första gången för mina konstverk, fått ett JA till öland, blivit chockad, men samtigt blivit av med vissa bördor i livet. En enda stor röra skulle ja kunna säga, men åh andra sidan är väll allt som vanligt då? Hur som helst. Det regnar idag, men det stoppade inte mig från att spela löjligt sexig på cykel, ifärd med att leverera varor och annat krams. Svosh,svosh förbi a-agarna som gapade med öppna munnar. Fort genom vind och regn, sådär befriande. Jag gillar regn tror jag. Nu är jag tillbaka i mitt kära hem, har packat klart väskan inför stockholm, och ska strax sätta på en värmande kopp te. Resten av denna måndag ska spenderas med min själsyster olivia och lille puttejakob. Då ska vi se på film, och göra kullerbyttor i sängen. Ah, eller nått. Blä jobbigt att skriva, HEJDÅ!

DET VÄXER KÄNSLOR I SKALLEN UR MIG

Torsdagkväll, vattnet var så härligt kallt, solen lyste fint i allas ögon, och den grillade korven smakade underbart i den sprakande lägerelden. Stan med bror, glass och kläder. Dagen har varit bra idag faktiskt! Jag träffade ett par vänner på minimiddag utomhus. Vi badade, spelade gura, och jag själv skuttade omkring i ogräset och plockade johannesört som jag satte i en gammal vinflaska. Stämningen va skön, inte krävande. Det kändes liksom som typisk 70-talssyssla innan all teknologi kickade igång. Det va skönt, även fast det hängde något konstigt i luften. 
Imorgon ska jag till norrköping med en fröken nemii. Vi ska picknicka och fotografera. Tid för varandra. På kvällen ska jag träffa Olivia. Sen kommer lördagen. Den lämnar jag dock osagt. 
 

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0