PANNKAKS OCH COLADEJT MED SAKNAD VÄN


En av de första saker som måste göras när jag kommer hem från Öland är att ta cykeln ut till mormors och bli ompysslad av sin bästa vän. Inte ompysslad som i att hon ska göra allt, men att bara kunna slå sig ner , lukta på den rena luften och smaska i sig allt du hittar på golv och bord. Där är en plats där det förbjudna blir verklighet och godisupphållen spricker. Jag skulle nästan vilja beskriva det som ett pensionat, för människan att slapna av på. Hur gött som helst! Idag blev vi t.o.m bjudna på lite solsken dagen till ära!
 
 

COCAPPA GÖR Min KVÄLLnu är.mobilen vårfint och pyntad med nya "appskal" från cocaappa! Kul med nytt, ut med det gamla och in med det nya, godnatt!

PEOPLE GET READY

Hallå! här sitter jag på en klt-buss och prövar på deras senaste uppfinning, INTERNET! väldigt behövligt då jag självklart glömde hörlurarna hemma och inte har någon bok att läsa. Det är alltså bara jag,sittsåren på rumpen och hela världen. Om ni inte visste det sen innan har jag valt att planen en dag tidigare då jag verkligen behöver en paus från livet, för ibland låtsas jag att man kan det. Tre hela dagar med katt,vänner och familj, precis det jag behöver just nu. Jag mår alltså helt okej. som vanligt, och ja det funkar väll! Thats's all People


santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0