TANKARNA HÅLLER MIG UPPE OM NATTEN

Tillbaka i nattens drottnings famn. Jag sitter i ett mörkt rum och tänker på livet, känner mig konstigt nog ouppskattad, och oförstådd, men bara i perioder om 4 sekunder varannan minut. Paramore spelas ur de ganska halvtaskiga högtalarna, osynliga tårar, tom blick. Ett vrak är caroline ikväll. En flicka som vill omfamnas, bli klädd i blomsterkrans, i ett ibland lockit hår. Dansa naken i morgonsolens dagg, andas, och själa varenda levande människas blickar. Men nej.Som en tarm åker lyckan ut till annat håll. Novembermånaden biter sig fast allt hårdare i min kropp. Äter tills det blir ben kvar. Vackra, men samtidigt sorgsna ben. Fast visst är jag tacksam för den stund jag fick här på jorden idag.Jag har fått busa med peppe och gänget som jag dyrkar så. Jag har trott mig själv vara den jag är, sneglat på människan jag finner otroligt vacker. En blandning som nu spys upp i toaletten, en ångest som med bara ett knapptryck sköjd bort. Klockan är som vanligt efter 24, och som vanligt kan jag fortfarande inte sova. Varför går allt runt i cirklar?
 
 

EN INDISK GUBBE GÖR HUMÖRET BÄTTRE

Uppe i sentimmarna, som vanligt. Än en gång har en slitsam måndagseftermiddag/kväll lämnat oss, och låter oss blicka framåt mot en förhoppningsvis lättsammare tisdagsmorgon. Idag har jag haft fullt upp, dåligt med sömn, men jag jag har i alla fall fått skratta en del med alla gulleungar som går i klassen. Sen luciaträning, massor med smarrig mat, sång, manusläsning, konstig film, Alfons Åbergmaraton för mig själv. Lite smått och gott helt enkelt. Dagarna går i ett här på Öland, snart är slutproduktionen här, men innan dess ska tusentals grejor hinnas med. Det finns ingen tvivel att livet kommer bli en aning lättsammare mot våren. Jag försöker se det så. minst 2 resor, studentfirande, bal igen, jobbsökande, festfestfest. Kanske tom ett roligt nyår? Kan man kanske få det så bra`? Hm, ja kanske det. Nu är det i alla fall dags att sova. Som vanligt har jag godnattbusat med Peppe, och lagt ett gummihästhuvud vid hennes säng. Jag hoppas hon blir rädd. Då är allt nice! 
 

santinoz

Tankespridd, ganska svår men kreativ person på 20 bast. Spenderar fritid med vänner, filosofering, målarduken och drömmer om en karriär bland drama, dans och det pulserande kulturlivet. Välkommen hit till min lilla egna krypin!

RSS 2.0